Fritidsordningen

Hjem

Oppdatert: i dag!

Dette er en anvendelig, liten trio, bestående av to nylonstrengs kassegitarer og en akustisk bassgitar. Gitaristene er Tor Hvamen og Jon Egil Brekke . Jeg spiller bassgitar.
Våren 2009 hadde vi tre spillejobber på Hovedøya i forbindelse med en utstilling med norske kunstnere i Lavetthuset.
28.juni var Fritidsordningen m. venner i Drøbak og spilte på Garasjetaksfestivalen!

Høsten 2009 spilte vi på atelieret til Christine under utstillingen "Kunst rett vest". Dette gjentok vi i 2010, men da spilte vi på Cafe Odonata.

I 2010 har vi fått flere oppdrag. Trioen spiller på "Fyrlykta", Asker Museum 19. mai, og spiller i et femtiårslag i juni.

2011: Vi spiller et par jobber i Drøbak; helgen etter St.Hans (Garasjetaksfestivalen, se over) og 1. juli på Telegrafen. Det blir også en mer privat konsert på Hovedøya, og en jobb på Fyrlykta i Asker i september.

Fritidsordningen gjør også en triojobb for et firma i juni.

2012: Det ser ut som om det blir jobber langs fjorden i sommer. Hovedøya og Oscarsborg er klart foreløpig!

Det blir også to jobber allerede i mai: Parkteatret den 6. og Sandvika den 19.5.

2013: Det ser ut som flere jobber i juni, først en spillejobb for Bærums Bildende Kunstnere i Sandvika 4. juni, og senere Garasjetaksfestival i Drøbak den 22.6. Uka etter har vi et privat oppdrag lørdag, og så spiller vi i Bakgården i Sandvika søndag 30 juni kl. 14.

Sandvika, oktober 07. Foto: Lars Kolberg. Drøbak, november 07. Foto: Morten Sickel. Hovedøya, 08. Foto: Karianne Pedersen.
Fornebu, september 09. Foto: Christine Balsløw. Garasjetaksfestivalen 09. Foto: Morten Sickel. Fest i Schultz' gate. Foto: Christine Balsløw.

Samarbeidet tok til i september '06 etter at Tor hadde avertert etter medspillere på nettet. Nå øver vi ukentlig hjemme hos Tor og har i blant et "seminar" hvor vi samles litt mer uformelt, drikker og skravler og spiller det vi måtte ønske. Da kan hva som helst dukke opp.
Eller når en eller annen gjesteartist kommer med en note og sier: Kan dere akkompagnere meg?
På denne måten har vi gjort oppdrag sammen med Kikk og Torgny fra Drøbak, Magnar, som synger Oslo-viser, og to av Tors sønner som begge er gode musikere.
I påsken '07 var vi i Drøbak, hjemme hos min nevø Morten , som sitter på en liten mixer, samt en pc med bra lydkort. Vi spilte inn syv låter, hvorav seks faktisk ble ganske brukbare. Hør for eksempel på vår versjon av Luis Bonfas "Black Orfeus".

Dette er en film tatt opp med mobiltelefon(!) i Sandvika '07.

I blant spiller vi på Hovedøya. Ellers tar vi oppdrag over hele Østlandet. Vi har bl. a. spilt i Asker, Bærum, Oslo, Drøbak, Fredrikstad og i Hallingdal.

Ta kontakt om du ønsker å høre Fritidsordningen!